Pénzügyek

Bankszámla alapján számlák kiállítása, kintlévőség kezelés. Kimutatások készítése a hatékony támogatása a megfelelő pénzügyi döntéseknek. Független pénzügyi közvetítőként, akár a költségek optimalizálásában is tudok segíteni. 

Adminisztráció

Adatrögzítés, táblázatkezelés, online adatgyűjtés

Szövegírás

Vállalom blog cikkek, PR cikkek, facebook és instagram posztok kreatív szövegeinek írását, valamint weboldal szövegének kialakítását. Feliratkozóidnak hírlevelek írását is rám bízhatod. Logó mellé szlogen, vagy fantázianév megálmodásában is számíthatsz rám és csapatomra.

Hanganyag gépelés

Hanganyagok szó szerinti gépelését is rám bízhatod rövid határidővel.

Online marketing tippek, ötletek

Lényeges, hogy megtaláld a célközösséged, hogy rád találjanak ügyfeleid, ennek elengedhetetlen része a marketing stratégia. Új vállalkozásod van, vagy a régit szeretnéd fellendíteni? Segítek megtalálni az eszközöket és a megfelelő irányt ahhoz, hogy még sikeresebb legyél! Tervezzünk, ötleteljünk együtt!

Arculat, logó, grafikai tervezés

Elsner-Szentesi Mónikával régóta együtt dolgozom, akinek célja, hogy olyan designt adjon át neked, amelyre te is és ő is büszkék lehettek!

Közösségi média megjelenés

Ma már szinte minden cég jelen van legalább egy közösségi médiában. Facebook, Twitter, Instagram, Yotube, bármelyiken van jelen vállalkozásod, fontos, hogy ezeken is egységes arculatot képviselj. Valamint ha már jelen vagy, akkor tényleg legyél jelen! Posztolj minden nap, legyen élet az oldalaidon. Ezt a terhet is le tudjuk venni válladról.

Weboldal készítése

Honlap készítés akár teljes arculattal, grafikai elemekkel együtt. Legfontosabb szempontjaim egy honlap elkészítésénél:

  • felhasználóbarát
  • responsive webdesign
  • könnyedén áttekinthető felépítés
  • modern, a kor elvárásainak megfelelő működés
  • kiemelkedő weboldalsebesség

Könyvelés

Appel Viktória már több mint 15 éves szakmai tapasztalattal bír a könyvelésben. Pontos, precíz és ami egy könyvelőnél a legfontosabb, hogy még amiben teljesen biztos, annak is utána jár, hogy ügyfeleit 100%-osan tudja kiszolgálni.

Adótanácsadás

Ha adózással kapcsolatos kérdésed van, jó szívvel ajánlom Bujdosó Krisztinát, az Adótanács online alapítóját. 
Adótanácsadóként segíti a tisztánlátásra vágyó magánszemélyeket, induló és működő kisvállalkozókat az adózás világában eligazodni. Emberi nyelven követhető struktúrába rendezve mutatja be ügyfeleinek az adózási lehetőségeket. Segítő kezet online nyújt, így helytől függetlenül könnyen hozzáfér bárki, aki úgy érzi nem kap megfelelő tájékoztatást könyvelőjétől vagy a NAV ügyfélszolgálatán.