Okos pénzügyi döntés támogatással

/ december 11, 2019/ Független hitelközvetítés

Foglalkoztat a gondolat, hogy a felvett hitelednél talán lehetne jobb is? A tévében, az interneten is állandóan a reklámok hada szerepel, hogy milyen szuper hitelajánlataik vannak a bankoknak.

Fontos az okos pénzügyi döntés. Mindig tudatosan kell tervezni, így ha a meglévő hiteled tudatos volt, akkor sem ülhetsz karba tett kézzel és várhatod a futamidő végét nyugodtan.

Ha pedig csak beleugrottál a jónak hitt lehetőségbe, akkor meg pláne szükséged van rám. Meglévő hiteleket érdemes átszámoltatni, lehet, hogy van ennél már jobb lehetőség, ami nem terheli meg úgy a családi kasszát, vagy a meglévő személyi hitelt, hamarabb ki tudjuk pörgetni. Ha több hitelünk is van, akkor sokat spórolhatunk, ha egyet csinálunk belőle.

Ne hagyd, hogy elvessz a számok világában!

Miért jó, ha egy független pénzügyi közvetítő áll melletted és támogat?

A független pénzügyi közvetítő, ahogy a nevéből is kitűnik független. Bármilyen meglepő ez a szó a kulcsa annak amit számodra nyújtani tud! Mert független a bankoktól, így nem egy bankot képvisel, mint a függő közvetítők. Minden bank termékét ismeri, minden banknál tudja a lehetőségeket a számlanyitástól a kisebb hiteleken (személyi kölcsön, hitelkártya, folyószámlahitel) át a jelzáloghitel termékekig.

A Te igényeidet méri fel és a Te szükségleteid és lehetőségeid alapján keresi meg a számodra legjobb megoldást. A tájékoztatás után a döntés a Te kezedben van. Megismerve a lehetőségeket, már könnyen fogsz tudni dönteni, és megspóroltad a több napi járkálást, mire minden infót beszereznél a bankokból egyedül.

A legfontosabb, hogy ez NEKED SEMMIBE NEM KERÜL! Itt nincsenek apróbetűk! Ami még fontosabb, itt nem áll meg a folyamat.

Nem csak megtalálja a megfelelő lehetőséget, végig is kísér a folyamatokkal

Amikor a fejedben megszületik a döntés, akkor sem hagy magadra egy független közvetítő. A bankban intézi neked a soron kívüli időpontot az ügyintézőnél, így már ott is kiemelt ügyfélként tudnak kezelni. Ami, ne felejtsd neked nem kerül semmibe. 🙂

Egész addig szorosan melletted áll, amíg az ügyed a végére nem ér. De ami még fontosabb, utána is keresheted kérdéseiddel, bármilyen pénzügyi aggályoddal, nem tűnik el, nem cserélődik le, mint esetleg a kedvenc banki ügyintéződ.

szerző: Busi Antónia

Szükséged van egy megbízható független pénzügyi közvetítőre, akkor keress bátran a Pécsimami ajánlásával. 🙂

Logikus gondolkodás, jó problémamegoldó képesség, megbízhatóság és elhivatottság: ezt nyújtom azok számára, akik rám bízzák pénzügyeiket.

Az űrlap kitöltése nem kötelez téged semmire. Kapsz egy tájékoztatót és átbeszéljük a lehetőségeket. A döntés utána is a te kezedben van!


    Személyi kölcsönLakáscélú jelzáloghitelSzabadfelhasználású jelzáloghitel


    DélelőttDélutánEsteBármikor

    Share this Post